Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.

Balení:

500 g 35 Kčs DPH 70 Kč / kg
  • Skladem >5 ks (23. 10. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 480 kJ / 350 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 7,4 g
Bílkoviny: 9,2 g
Sůl: 0 g
Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g

Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít

Složení: Kroupy ječné*

*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 480 kJ / 350 kcal
Tuky: 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
Sacharidy: 68 g
z toho cukry: 0,7 g
Vláknina: 7,4 g
Bílkoviny: 9,2 g
Sůl: 0 g