PROBIO Ječné kroupy (velké), 500 g
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.
Balení:
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 480 kJ / 350 kcal |
| Tuky: | 2,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
| Sacharidy: | 68 g |
| z toho cukry: | 0,7 g |
| Vláknina: | 7,4 g |
| Bílkoviny: | 9,2 g |
| Sůl: | 0 g |
Popis
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít
Složení: Kroupy ječné*
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 480 kJ / 350 kcal |
| Tuky: | 2,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
| Sacharidy: | 68 g |
| z toho cukry: | 0,7 g |
| Vláknina: | 7,4 g |
| Bílkoviny: | 9,2 g |
| Sůl: | 0 g |
