PROBIO Hrách žlutý celý BIO, 500 g
Hrách je naší nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás a dokonce se o něm zmiňují v pohádce O princezně na hrášku.
Balení:
Hrách je naší nevýznamnější a nejrozšířenější luštěninou u nás a dokonce se o něm zmiňují v pohádce O princezně na hrášku.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 436 kJ / 338 kcal | 
| Tuky: | 0,8 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 5,8 g | 
| Bílkoviny: | 24 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
Popis
PROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g
- Složení: Hrách žlutý celý* 100%
 - *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
 - Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
 - Příprava: Hrách namočte na 60 minut. Vařte v jiné vodě 45 -55 minut.
 
Vlastnosti a výhody: Hrách se připravoval na mnoho způsobů. O velikonocch si lidé tradičně pražili pučálku a husté hrachové kaše či zapečený hrách s kroupami v podobě šouletu se na stole objevovaly velmi často. Tělu hrách dodává důležité bílkoviny, sílu a spousty energie. Zapomeňte na mdlé hrachové kaše ze školních jídelen. Hrách je vděčným základem domacích pomazánek - přidejte jen cibulku, česnek a bylinky. Připravíte z něho i vynikající polévky i indické pokrmy typu curry.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 436 kJ / 338 kcal | 
| Tuky: | 0,8 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 5,8 g | 
| Bílkoviny: | 24 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
                        
                        
                        
                        
                        
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    