OMX Probiotika
Dr. Ohhira Fermentovaný prebiotický extrakt 30 sáčků 75 mg
Dočasně nedostupné
OMX fermentovaný probiotický rostlinný extrakt je unikátní kombinací ovoce, zeleniny, mořských řas a hub přírodně fermentovaných společně s 12 kmeny prospěšných bakterií.
Popis
OMX Probiotika Dr. Ohhira Fermentovaný prebiotický extrakt 30 sáčků
OMX fermentovaný rostlinný extrakt je unikátní kombinací ovoce, zeleniny, mořských řas a hub přírodně fermentovaných společně s 12 kmeny prospěšných bakterií. Tato směs je pečlivě zvolena, smíchána, rozmělněna a následně prochází pětiletým procesem tradiční Japonské fermentace.
Obsahue více než 500 druhů postbiotik. Vyrobeno přírodní fermentací bez umělého zahřívání.
Vhodné pro užití dětmi - bez rizika nebezpečí dušení (klasická nevýhoda kapslí), neobsahuje GMO
Balení: 30 sáčků, (30 sáčků x 2,5g)
Složení: Sacharidy/cukry (melasa/oligosacharidy) – 551.12 mg, Galacto-oligosacharidy - 750.00 mg, Fructo-oligosahcaridy - 750.00 mg, Švestka domácí (Prunus domestica) – 216.91mg, Špenát setý (Spinacia oleracea) -71.56 mg, Kustovnice čínská (Lycium chinese) - 27,30mg, Shitake (Lentinula edodes) - 22.87 mg, Hořčice zelená / Komatsuna (Brassica rapa var. Perviridis) - 13.28 mg, Fíkovník obecný (Ficus carica I.) - 13.28 mg, Borůvka obecná (Vaccinium ashei Reade) - 8.85 mg, Voskovník červený (Myrica rubra) - 8.85 mg,Yuzu (Citrus JUNOS SIEB. Ex Tanaka) - 8.85 mg, Agaricus (Agaricus blazei) - 8.85 mg, Maitake (Grifola frondosa) - 8.85 mg, Hiziki (mořské řasy Hizikia fusiforme) - 8.85 mg,Wakame (Undara pinnatifida) - 8.85 mg,Konbu (Laminaria japonica) - 8.85 mg,Bakteriální kultury použité na fermentační proces: Bifidobacterium breve ss. Breve - 0.74 mg, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 0.74 mg, Bifidobacterium longum - 0.74 mg, Bifidobacterium lactis - 0.74 mg, Lactobacillus acidophilus - 0.74 mg,Lactobacillus brevis - 0.74 mg, Lactobacillus bulgaricus - 0.74 mg, Lactobacillus casei ss. casei - 0.74 mg, Lactobacillus fermentum - 0.74 mg, Lactobacillus helveticus ss. Jugurti - 0.74 mg, Lactobacillus plantarum - 0.74 mg, Streptococcus thermophilus - 0.74 mg
Neaktivní složky: Kyselina citrónová - 4.00 mg
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1225KJ / 293 kcal |
Tuky: | 0,1 - 1,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: | 67.3 g |
z toho cukry: | 0 g |
Vláknina: | 2 g |
Bílkoviny: | 3,3 g |
Sodík: | 135 mg |