Nominal Cereální kaše ječná, 300 g
Výborná varianta snídaně či svačinky. Výhodou je rychlá příprava a vyvážené nutriční hodnoty, které naše tělo jistě ocení.
Balení:
Výborná varianta snídaně či svačinky. Výhodou je rychlá příprava a vyvážené nutriční hodnoty, které naše tělo jistě ocení.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 576 kJ / 373 kcal | 
| Tuky: | 3,5 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 8,1 g | 
| Bílkoviny: | 12 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
Složení: Ječmen 33 %, ovesná krupice, rýže natural, pšenice špalda celozrnná a ovesné vločky.
Popis
Nominal Cereální kaše ječná 300 g
Výrobek je určen k rychlé přípravě obilninové kaše. Chuťovou kombinaci ječmene, rýže natural a oříškové příchuti celozrnné špaldy dotváří jemné ovesné vločky. Není ochucen, neobsahuje přidaný cukr ani mléko. Je univerzální, konzument si ochucení volí sám. Vzhledem ke své nutriční hodnotě, lehké stravitelnosti a snadné přípravě představuje moderní a zdravý způsob výživy pro všechny věkové kategorie. K přípravě na slano i na sladko. Přirozený zdroj vlákniny a energie ve formě komplexních sacharidů.
Kaši si dochutíte dle toho, co máte rádi. Za nás doporučujeme GRIZLY oříškové máslo, čerstvé ovoce a potom si už jen smlsnete na zdraví snídani či svačince, po které se budete oblizovat až za ušima :-)
Příprava je velice jednoduchá a rychlá a skvělá chuť kaše nás mile překvapí.
Jak na to?
- Do teplého mléka či vody vmícháme cereální kaši Nomina až docílíme požadované hustoty.
 - Použijte přibližně troj- až čtyřnásobné množství horké tekutiny a hustotu "dolaďte" podle svých představ. Počítejte s tím, že kaše během 3-5 minut nabobtná a zhoustne.
 
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 576 kJ / 373 kcal | 
| Tuky: | 3,5 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Sacharidy: | 69 g | 
| z toho cukry: | 1 g | 
| Vláknina: | 8,1 g | 
| Bílkoviny: | 12 g | 
| Sůl: | 0,01 g | 
Složení: Ječmen 33 %, ovesná krupice, rýže natural, pšenice špalda celozrnná a ovesné vločky.
                    
                        
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    