Moya Hojicha Powder je jemně mletý prášek z praženého zeleného čaje. Má přírodně sladkou lehce kouřovou vůni a chutí připomíná karamel a oříšek.
Balení:
Moya Hojicha Powder je jemně mletý prášek z praženého zeleného čaje. Má přírodně sladkou lehce kouřovou vůni a chutí připomíná karamel a oříšek.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 164 kJ / 280 kcal | 
| Tuky: | 2 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g | 
| Sacharidy: | 68 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bílkoviny: | 22 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Složení: Organický zelený čaj 100 %.
Popis
Moya Hojicha Powder 250 g
Moya Hojicha Powder je jemně mletý prášek z praženého zeleného čaje, konkrétně odrůdy Hojicha. Má přírodně sladkou lehce kouřovou vůni a chutí připomíná karamel a oříšek. Tato japonská čajová specialita si v posledních letech získává stále větší oblibu nejen v Japonsku, ale i ve světě. Moya Hojicha Powder je vynikající volbou pro všechny milovníky čaje, kteří hledají něco nového a zajímavého. Hojicha je zelený čaj, který prochází procesem pražení, čímž dochází ke snížení obsahu kofeinu a lze ho tak podávat po celý den. Pražením také získává jedinečnou kouřovou vůni a ořechově-karamelovou chuť.
Proč pít Hojicha Powder?
- Nízký obsah kofeinu.
- Bohatý zdroj antioxidantů.
- Netradiční chuťový profil.
Příprava Hojicha Latté : Do šálku vložte cca 2 lžičky hojicha prášku (1,5-2,5g). Nalijte 50 ml horké vody (70–80 °C) a promíchejte pomocí chasenu nebo el. napěňovače Přidejte horké mléko dle vlastního výběru.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 164 kJ / 280 kcal | 
| Tuky: | 2 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g | 
| Sacharidy: | 68 g | 
| z toho cukry: | 0 g | 
| Bílkoviny: | 22 g | 
| Sůl: | 0 g | 
Složení: Organický zelený čaj 100 %.
 
                         
                         
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    