Labeta Želírovací ovocný cukr, 250 g

Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.

Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.

Balení:

250 g 48 Kčs DPH 192 Kč / kg
  • Skladem >5 ks (21. 10. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce. Ideálně pro hodně sladké ovoce.

Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Podobné produkty

Popis

Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g

Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku.

Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou. Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce.

Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy.

Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána

Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním. Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.