Labeta

Cheesecake bez lepku 565 g

69 Kč

122 Kč / kg

Skladem (>5ks)

20. 2. Může být u vás

Dočasně nedostupné

Připravte si doma cheesecake bez lepku, stačí přidat pouze pár surovin a ozdobte dle Vaší fantazie.

Popis

Labeta Cheesecake bez lepku 565 g

Cheesecake patří celosvětově mezi nejoblíbenější dezerty. Připravte si bezlepkovou verzi tohoto oblíbeného dortíku doma během chvíle.

Potřebujete pouze pár surovin a za 20 minut máte upečeno.

Do základu můžete přidat tvaroh, Lučinu, mascarpone nebo sýr Philadelphia. Ovoce na dezert přidejte podle vašich chutí a nakonec můžete zasypat i čokoládou.

Složení: cukr, kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, sušený vaječný bílek, sušené odstředěné mléko, zahušťovadla (guma guar, karubin), stabilizátor: E 464, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, aroma.

Návod k přípravě: Do směsi na přípravu korpusu přidáme vejce a máslo a vypracujeme hladké těsto. Na pracovní desku si položíme pečící papír vystřižený podle dna dortové formy. Na střed papíru položíme těsto a přes potravinářskou folii vyválíme tak, aby okraje těsta přesahovaly asi o 3 cm okraje papíru. Těsto i s papírem přeneseme do formy, prsty přitlačíme okraje k formě a nožem zarovnáme. Těsto propícháme vidličkou a pečeme při 160 °C 10–15 minut. Korpus po upečení necháme ve formě zchladnout a připravíme náplň. Do směsi na přípravu náplně přidáme tvaroh a vodu, můžeme přidat také 2 žloutky a podle chuti citronovou kůru a šťávu. Vše důkladně promícháme, necháme 5 minut odstát, poté nalijeme do vychladlého korpusu, uhladíme a pečeme při 160 °C asi 20 minut. Upečený koláč necháme vychladnout a poté vyjmeme z dortové formy a podáváme.

Složení:

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 602 kJ / 377 kcal
Tuky: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 89 g
z toho cukry: 50 g
Vláknina: 1 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 0,21 g