Mimořádně chutné nízkokalorické těstoviny s téměř nulovým obsahem sacharidů, cukrů a tuků. Přesto vás výborně zasytí.
Balení:
Mimořádně chutné nízkokalorické těstoviny s téměř nulovým obsahem sacharidů, cukrů a tuků. Přesto vás výborně zasytí.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 30 kJ / 7 kcal | 
| Tuky: | 0,1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 0,2 g | 
| z toho cukry: | 0,1 g | 
| Bílkoviny: | 0,1 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
Popis
GymBeam Zero rice BIO 385 g
Nízkokalorické těstoviny v té nejvyšší biologické kvalitě vyrobené pouze z čištěné vody zbavené všech chemických nečistot a bio konjakové mouky. Konjak je rostlina, která má dlouhou historii gastronomického využití, a to zejména v Japonsku a jihovýchodní Asii. Mouka z konjaku je přirozeně bezlepková, a těstoviny z ní jsou vhodné pro celiaky, ale i vegany. Zero těstoviny navíc obsahují téměř zanedbatelný podíl sacharidů, cukrů a tuků, přesto vás dostatečně zasytí. Jejich příprava je skutečně jednoduchá a potrvá pouze několik minut. Výborně se hodí jako součást redukčních diet a pro lidi, kteří si hlídají svůj příjem kalorií.
Příprava: Těstoviny opláchněte pod teplou vodou. Vařte nebo smažte po dobu 2-3 minut nebo zahřejte v mikrovlnné troubě po dobu 1 minuty. Podávejte přímo k jídlu.
- Složení: Čištěná voda 96,6 %, Bio konjaková mouka 3,4 %.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici v uzavřené nádobě s čistou vodou maximálně po dobu 2 dnů.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 30 kJ / 7 kcal | 
| Tuky: | 0,1 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,1 g | 
| Sacharidy: | 0,2 g | 
| z toho cukry: | 0,1 g | 
| Bílkoviny: | 0,1 g | 
| Sůl: | 0,1 g | 
 
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    