GRIZLY
Lískooříškový krém s bílou čokoládou a jahodovým prachem 250 g
Skladem (>5ks)
4. 6. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Doprava od 59 Kč
Kombinace lískových oříšků, bílé belgické čokolády a jahodového prachu je neodolatelná a krém díky ní získává jemnou chuť i přirozenou růžovou barvu. Skvěle se hodí do kaší, na ovoce, do smoothie nebo si ho jednoduše vychutnáte samotný na lžičce.
Popis
GRIZLY Lískooříškový krém s bílou čokoládou a jahodovým prachem 250 g
Zní vám kombinace lískových oříšků, bílé čokolády a jahodového prachu neodolatelně? Pak vězte, že taková skutečně je. Náš krém s bílou čokoládou a jahodovým prachem je dokonalý díky vysokému podílu lískových oříšků, které jsou zjemněné bílou belgickou čokoládou a celá ta jemnost je podtržena růžovou barvou, kterou krém získal díky prachu z lyofilizovaných jahod. Věřte, že jakmile ochutnáte, u jedné lžičky nezůstanete. Krém je skvělý v kaších, na ovoci, v ovocných koktejlech i smoothie nebo na oblíbené zmrzlině. Jednoznačně jej ale oceníte i jen tak na lžičce, samotný.
Proč chtít Lískooříškový krém s bílou čokoládou a jahodovým prachem?
- vysoký podíl lískových oříšků a belgické čokolády
- přírodní růžová barva z lyofilizovaných jahod
- neodolatelná chuť, která vás pohltí

Složení:
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: | 2563 kJ/ 612 kcal |
Tuky: | 52 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 10,4 g |
Sacharidy: | 30 g |
z toho cukry: | 21 g |
Vláknina: | 6,3 g |
Bílkoviny: | 11,8 g |
Sůl: | 0,07 g |
Zařazení
Administrativní zařazení: | Krém z lískových ořechů s belgickou bílou čokoládou a jahodovým prachem. |
---|---|
Složení: | jemně mletá jádra lískových ořechů 64 %, belgická bílá čokoláda 31 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójové lecitiny; přírodní vanilkové aroma), prach z lyofilizovaných jahod 5 %. |
Alergeny: | Může obsahovat stopy arašídů a jiných skořápkových plodů. |
Země původu: | Česká republika. |
Balení: | Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem. |
Skladování: | Chraňte před přímým slunečním zářením. Před konzumací doporučujeme promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem. Po otevření spotřebujte do 4 měsíců a uchovávejte při pokojové teplotě. |