Skladem (>5ks)
10. 12. Může být u vás
Dočasně nedostupné
Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Vzniká namletím pečlivě vybrané směsi kakaových bobů, které rostou v centrální a jižní Americe a na Madagascaru, a vyniká výraznou chutí.
Popis
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g
Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Ne nadarmo je proto základní složkou při výrobě kvalitní čokolády – čím více procent kakaové hmoty čokolády obsahuje, tím je její chuť více hořká. Hmota vzniká namletím pečlivě vybrané směsi kakaových bobů, které rostou v centrální a jižní Americe a na Madagascaru. Obsahuje až 54 % kakaového másla a vyniká výraznou chutí. Kakaovou hmotu si samozřejmě můžete vychutnat jen tak, dobrým nápadem je ovšem její přidání do jogurtů, ovesných kaší, sladkých dezertů nebo moučníků.
Proč chtít GRIZLY 100% kakaovou hmotu:
✅ skvělá pro vaření a pečení
✅ dá se využít na přípravu kvalitní domácí čokolády
✅ oživení zdravých snídaní – hodí se do müsli, kaše nebo jogurtu
GRIZLY TIP ⬇️
Pokud v kuchyni rádi zkoušíte stále něco nového, pusťte se do výroby domácí hořké čokolády! Budete potřebovat pouze kakaové máslo, přírodní sladidlo (např. třtinový cukr) a zmiňovanou kakaovou hmotu. Pamatujte na to, že čím více kakaového másla použijete, tím bude čokoláda jemnější a tekutější. Záleží na vás a vaší chuti experimentovat s poměry kakaové sušiny a cukru. Doporučujeme poměr volit podle toho, kolik procent by podle vás výsledná domácí čokoláda měla mít. Držíme palce, ať se čokoládový experiment vydaří!
Složení: kakaová hmota 100 %
Země původu: Itálie
Skladování: Skladujte v suchu, při teplotě max. 18 °C.
Složení:
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2564 kJ / 621 kcal |
Tuky: | 54 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 32,4 g |
Sacharidy: | 12,5 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Bílkoviny: | 14 g |
Vláknina: | 14,5 g |
Sůl: | 0,25 g |