Ajala Čokoláda mandle 70 % kakaa BIO, 45 g
Čokoláda vyráběná z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Kombinace čokolády s mandlemi vytváří jedinečnou jemnou marcipánovou chuť.
Balení:
Čokoláda vyráběná z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Kombinace čokolády s mandlemi vytváří jedinečnou jemnou marcipánovou chuť.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 582 kJ / 594 kcal |
| Tuky: | 42,9 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 26,3 g |
| Sacharidy: | 41,6 g |
| z toho cukry: | 28,8 g |
| Bílkoviny: | 9,4 g |
| Sůl: | 0,082 g |
Popis
Ajala Čokoláda mandle 70 % kakaa BIO 45 g
Čokoláda vyráběná z výběrových kakaových bobů nejvyšší kvality. Kombinace čokolády s mandlemi vytváří jedinečnou jemnou marcipánovou chuť. Čokoláda je jemně pražená, umletá žulovými kameny, temperována a balena s láskou.
Česká manufaktura Ajala Chocolate si zakládá na chuti pravé čokolády připravené pouze z výběrových kvalitních kakaových bobů a třtinové šťávy. Vybírají si jen ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou boby tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate spolupracují přímo s farmáři, nebo minimálně co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně velkou prioritou.
Složení: BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO mandle 6 %.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 582 kJ / 594 kcal |
| Tuky: | 42,9 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 26,3 g |
| Sacharidy: | 41,6 g |
| z toho cukry: | 28,8 g |
| Bílkoviny: | 9,4 g |
| Sůl: | 0,082 g |
