Bohemia olej Aceto Balsamico pětileté, 250 ml

Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny. Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů.

Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny. Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů.

Balení:

250 ml 279 Kčs DPH
  • Poslední kus (20. 10. může být u vás) (Dočasně nedostupné)
  • Doprava od 59 Kč

Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny. Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 956 kJ / 219 kcal

Tuky:

0 g

z toho nasycené mastné kyseliny:

0 g

Sacharidy:

50 g

z toho cukry:

45 g

Bílkoviny:

0 g

Sůl:

0,02 g

Minimální trvanlivost Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Popis

Bohemia olej Aceto Balsamico pětileté 250 ml

Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny. Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů.

Pochází z uznávané rodinné octárny v italských Dolomitech, kde se receptury předávají z generace na generaci. Jablečná aceta zde zrají v dubových sudech a délkou zrání získávají svou charakteristiku. Jabloně tam plodí na úpatí hor v sadech s bio zásadami pěstování a jablka se do octů dostanou, jen pokud jsou zralá, čerstvá a plná šťávy. Po fermentaci již ocet neprochází žádnou tepelnou úpravou a zůstává plný živé kultury, která detoxikuje trávicí systém a odkyseluje organismus.

Složení: Bez konzervantů, sladidel, barviv. 100 % jablek a nic víc.

Složení:

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 956 kJ / 219 kcal

Tuky:

0 g

z toho nasycené mastné kyseliny:

0 g

Sacharidy:

50 g

z toho cukry:

45 g

Bílkoviny:

0 g

Sůl:

0,02 g