Biopekárna Zemanka Bezlepkové jahodové sušenky s pohankovou moukou BIO, 100 g
Sušenky a krekry z Biopekárny Zemanka jsou vyrobeny pouze z kvalitních bio surovin, bez palmového oleje, bez konzervantů, bez bílého cukru.
Balení:
Sušenky a krekry z Biopekárny Zemanka jsou vyrobeny pouze z kvalitních bio surovin, bez palmového oleje, bez konzervantů, bez bílého cukru.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 699 kJ / 407 kcal |
| Tuky: | 17 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 4,6 g |
| Sacharidy: | 57 g |
| z toho cukry: | 17 g |
| Bílkoviny: | 6 g |
| Sůl: | 0,01 g |
Složení: Bio pohanková mouka 44 %, bio rostlinný tuk (bio slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, bio rostlinný tuk Shea, voda), bio rýžový sirup, bio agávový sirup, bio kukuřičná mouka, bio jahodový prach 3,3 %, přírodní vanilkové aroma. Neobsahuje žádné kypřící látky.
Může obsahovat stopy vajec, mléčných výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
Popis
Biopekárna Zemanka Bezlepkové jahodové sušenky s pohankovou moukou BIO 100 g
Bezlepkové pohankovo-jahodové bio sušenky jsou vyrobené z bio pohankové mouky a přírodního jahodového prášku, které dohromady tvoří příjemnou a osvěžující chuťovou kombinaci.
Sušenky jsou bez lepku, palmového tuku a živočišných složek, vhodné jsou tedy i pro vegany. Díky křupavé struktuře a ovocnému nádechu jsou ideální jako lehké mlsání kdykoli během dne nebo jako doplněk ke kávě či čaji.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 699 kJ / 407 kcal |
| Tuky: | 17 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 4,6 g |
| Sacharidy: | 57 g |
| z toho cukry: | 17 g |
| Bílkoviny: | 6 g |
| Sůl: | 0,01 g |
Složení: Bio pohanková mouka 44 %, bio rostlinný tuk (bio slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, bio rostlinný tuk Shea, voda), bio rýžový sirup, bio agávový sirup, bio kukuřičná mouka, bio jahodový prach 3,3 %, přírodní vanilkové aroma. Neobsahuje žádné kypřící látky.
Může obsahovat stopy vajec, mléčných výrobků (včetně laktózy) a skořápkových plodů (lískové a vlašské ořechy).
