BIO IDEA Fazole červená ledvina sterilovaná BIO, 400 g
Fazole červená ledvina v biokvalitě připravené k okamžitému použití. Praktické balení, pokud potřebujete vykouzlit rychlý a plnohodnotný pokrm a nemáte čas vařit a namáčet fazole.
Balení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 425 kJ / 101 kcal | 
| Tuky: | 0,6 g | 
| z toho nasycených: | 0 g | 
| Sacharidy: | 14 g | 
| z toho cukry: | 1,2 g | 
| Vláknina: | 6,2 g | 
| Bílkoviny: | 7,2 g | 
| Sůl: | 0,6 g | 
Popis
BIO IDEA Fazole červená ledvina sterilovaná BIO 400 g
Využití:
- polévky - luštěniny dobře ladí se zeleninou, houbami, bramborami, obilovinami
- placky - rozmixujte vařenou luštěninu, přidejte koření, bylinky, vajíčko a mouku, tvořte placky a smažte dozlatova z obou stran
- zapečená - fazoli můžete zapékat podobně jako mleté maso, např. lasagne nebo musaka
- v omáčce - fazole může skvěle nahradit maso v omáčce
- kaše - rozmixovaná luštěnina slouží dobře jako příloha
- salát - vychlazenou fazoli lze zamíchat do salátu a obohatit tak jeho chuť
- pomazánka - luštěniny mixujte s dušenou nebo pečenou zeleninou, s uvařenou rýží, s vločkami, s houbami, s uvařenými obilovinami, s pomazánkami z ořechů a semínek, s trochou kvalitního panenského oleje
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení: Fazole červená ledvina*, voda, mořská sůl.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 425 kJ / 101 kcal | 
| Tuky: | 0,6 g | 
| z toho nasycených: | 0 g | 
| Sacharidy: | 14 g | 
| z toho cukry: | 1,2 g | 
| Vláknina: | 6,2 g | 
| Bílkoviny: | 7,2 g | 
| Sůl: | 0,6 g | 
 
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    