Černé fazole jsou bez nálevu a vhodné k okamžité konzumaci. Neobsahují žádné konzervanty ani alergeny, za to obsahují spoustu vlákniny.
Balení:
Černé fazole jsou bez nálevu a vhodné k okamžité konzumaci. Neobsahují žádné konzervanty ani alergeny, za to obsahují spoustu vlákniny.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 594 kJ / 141 kcal | 
| Tuky: | 0,6 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 21 g | 
| z toho cukry: | 0,9 g | 
| Vláknina: | 6,7 g | 
| Bílkoviny: | 9,5 g | 
| Sůl: | 0,8 g | 
Složení: Černé fazole* 97 %, pitná voda, jedlá sůl mořská 0,8 %.
*Z ekologického zemědělství. LT-EKO-001, Zemědělská produkce EU / mimo EU
Popis
Activus Černé fazole bez nálevu BIO 150 g
Černé fazole bez nálevu obsahují veliké množství vlákniny, bílkovin a neobsahují lepek. Fazole můžete přidat do čerstvého salátu, do polévky nebo jako přílohu. Neobsahují žádné konzervanty, alergeny a jsou vhodné i pro vegany. Pěstují se přirozeně, aniž by docházelo k vyčerpání půdy, používání inovativních technologií a přísnému vyhýbání se jakýmkoli chemikáliím v procesu. Výhodou je také obal. Fazole jsou zabalené v inovativním odlehčeném sáčku. Bylo prokázáno, že tento vak má během životního cyklu produktu výrazně nižší emise CO2 ve srovnání se skleněnou nádobou podobné velikosti.
Produkty, které jste dříve znali pod značkou Auga, nyní nově najdete pod názvem Activus.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 594 kJ / 141 kcal | 
| Tuky: | 0,6 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g | 
| Sacharidy: | 21 g | 
| z toho cukry: | 0,9 g | 
| Vláknina: | 6,7 g | 
| Bílkoviny: | 9,5 g | 
| Sůl: | 0,8 g | 
Složení: Černé fazole* 97 %, pitná voda, jedlá sůl mořská 0,8 %.
*Z ekologického zemědělství. LT-EKO-001, Zemědělská produkce EU / mimo EU
 
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    