Nutričně vyvážené pokrmy vynikající chuti založené na velkých inovacích, protože to je to, co Schär umožňuje potěšit spotřebitele ve všech okamžicích dne.
Balení:
Nutričně vyvážené pokrmy vynikající chuti založené na velkých inovacích, protože to je to, co Schär umožňuje potěšit spotřebitele ve všech okamžicích dne.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 776 kJ / 423 kcal | 
| Tuky: | 18 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 11 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 36 g | 
| Bílkoviny: | 5,3 g | 
| Sůl: | 0,42 g | 
Popis
Schär Pausa ciok bezgluténový 35 g
Jemné pečivo bez lepku plněné mléčným krémem, v kakaové polevě. Speciálně připravená pro osoby s nesnášenlivostí lepku.
Složení: Cukr, rostlinné oleje a tuky v různém poměru (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový tuk, kakaové máslo, bambucké máslo), vejce, glukózo-fruktózový sirup, sušené odtučněné mléko 7 %, rýžová mouka, kukuřičný škrob, stabilizátor: sorbitol; kukuřičná mouka, rýžová mouka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 1,5 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; sójový lecitin; přírodní aromata, inulin z čekanky, jedlá sůl, kypřicí látky: glukono-delta lakton, uhličitany sodné; mléčna bílkovina, zahušťovadla: karubin, xanthan; želírující látka: agar.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 1 776 kJ / 423 kcal | 
| Tuky: | 18 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 11 g | 
| Sacharidy: | 59 g | 
| z toho cukry: | 36 g | 
| Bílkoviny: | 5,3 g | 
| Sůl: | 0,42 g | 
                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
 
                                    
    