Low carb mug cake jahodovo-kokosový je jedinečná směs na výrobu bezlepkového jahodového mug caku s nízkým obsahem sacharidů a cukrů.
Balení:
Low carb mug cake jahodovo-kokosový je jedinečná směs na výrobu bezlepkového jahodového mug caku s nízkým obsahem sacharidů a cukrů.
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 240 kJ / 560 kcal | 
| Tuky: | 44 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 24 g | 
| Sacharidy: | 35 g | 
| z toho cukry: | 8,2 g | 
| Bílkoviny: | 10 g | 
| Sůl: | 0,32 g | 
Popis
iPlody Mug cake jahodovo-kokosový low carb 65 g
Příprava hrníčkového dortíku je opravdu jednoduchá a rychlá. Do pár minut si tak můžete připravit skvělou Low carb svačinku. Tato směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Mug cake se připravuje v mikrovlnné troubě a po upečení připomíná něco mezi piškotem a suflé.
- Přidáte pouze vejce a pár lžic vody.
- Obsahuje kvalitní kokosové mléko a prášek z lyofilizovaných jahod.
- Rychlá a jednoduchá příprava.
- Vysoký obsah vlákniny.
Příprava: Směs vysypejte do misky, přidejte jedno vejce a 2 polévkové lžíce vody nebo mléka. Směs promíchejte a poté vložte do mikrovlnné trouby na 2,5 - 3 minuty (800 W). Po "upečení" nechte dortík vychladnout cca 2 minuty.
Doba přípravy se může lišit s ohledem na typ a výkon přístroje.
Složení: Mandlová mouka, kokosové mléko, xylitol, kokos strouhaný, jahody lyofilizované - prášek, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Složení:
| Výživové údaje na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota: | 2 240 kJ / 560 kcal | 
| Tuky: | 44 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 24 g | 
| Sacharidy: | 35 g | 
| z toho cukry: | 8,2 g | 
| Bílkoviny: | 10 g | 
| Sůl: | 0,32 g | 
 
                         
                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
 
                                     
    