Georgian Nectar Džus Borůvka 100 % 250 ml
Skvělý džus vyrobený z gruzinských divokých borůvek, bez aromat a barviv.
Balíkovna | 49 Kč |
---|---|
Zásilkovna | 65 Kč |
PPL Parcelshop | 69 Kč |
PPL | 109 Kč |
GLS - výdejní místo | 69 Kč |
Balík Do ruky | 79 Kč |
PPL - Expresní doručení následující pracovní den | 199 Kč |
GLS - doručení na adresu | 89 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 99 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 89 Kč |
Expediční sklad Olomouc | 29 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Individuální přeprava | 999 Kč |
Dobírka | 49 - 50 Kč |
pro věrné zákazníky
Georgian Nectar Džus Borůvka 100 % 300 ml
- Administrativní zařazení: Džus
- Složení: Borůvky 60 %, jablko 40 %
- Země původu: Gruzie
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Vlastnosti a výhody: Šťáva je vylisována z divoce rostoucích gruzínských borůvek, pocházejících výlučně z ekologicky čisté krajiny gruzínských vesnic a lesů. Šetrná technologie výroby 100% borůvkové šťávy umožňuje uchovat prakticky všechny vitamíny a minerály, které se nacházejí v čerstvých borůvkách. Dopřejte si sklenici chuťově výborné, prémiové, ryze přírodní ovocné šťávy a prospějte tak svému zdraví. Borůvky jsou šťavnaté, nízkokalorické, sladko-trpké ovoce. Jsou zdrojem přírodních antioxidantů, aminokyselin, antokyanů, vlákniny, důležitých vitamínů C, K, A, E, B a minerálů jako je vápník, hořčík, železo, draslík, fosfor či zinek. Mohou tak mít řadu příznivých zdravotních účinků. Vlivem antokyanů, tedy přírodního barviva, získávají borůvky svou tmavou barvu. Díky velmi nízkému obsahu cukru a pozitivnímu vlivu na činnost střev jsou oblíbeným doplňkem stravy při hubnutí. Borůvky jsou rovněž považovány za vhodnou prevenci proti nádorovým onemocněním či problémům s hladinou cholesterolu.
Výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota: | 260 kJ / 60 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0 g |
Sacharidy: |
15 g |
z toho přírodní cukry: | 11 g |
Bílkoviny: | 0 g |
Sůl: | 0 g |
Chtělo by to víc borůvkové chuti a méně kyselé.