GRIZLY Čiroková mouka 500 g
GRIZLY Čiroková mouka je zdravou a bezlepkovou alternativou klasické mouky. Díky její neutrální chuti ji můžete využít jak na slané, tak na sladké pečení.
Balíkovna | 49 Kč |
---|---|
Zásilkovna | 65 Kč |
PPL Parcelshop | 69 Kč |
PPL | 109 Kč |
GLS - výdejní místo | 69 Kč |
Balík Do ruky | 79 Kč |
PPL - Expresní doručení následující pracovní den | 199 Kč |
GLS - doručení na adresu | 89 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 99 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 89 Kč |
Expediční sklad Olomouc | 29 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Individuální přeprava | 999 Kč |
Dobírka | 49 - 50 Kč |
pro věrné zákazníky
GRIZLY Čiroková mouka 500 g
Vlastnosti a výhody: Čirok je obilnina pěstovaná od pradávna. Je přirozeně bezlepkový a je bohatým zdrojem bílkovin, vlákniny, minerálních látek (hořčík, železo, draslík, mangan, selen, zinek) a také vitamínů skupiny B. V čirokové mouce zůstávají zachovány také antioxidanty.
Použití: Čiroková mouka má díky své neutrální chuti široké využití. Můžeme ji použít na slané i sladké pečení nebo na pečení chleba a pečiva. Čirokové mouky doporučujeme použít 30 % z celkového obsahu mouky.
Zajímavé recepty a nápady na pečení také naleznete v našem magazínu.
- Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka.
- Složení: Čirok 100 %.
- Země původu: Mimo Eu, vyrobeno v ČR.
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1 446 kJ / 342 kcal |
Tuky: | 3,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 64,2 g |
z toho cukry: | <0,5 g |
Vláknina: | 9,5 g |
Bílkoviny: | 8,9 g |
Sůl: | <0,01 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích věnujeme nejvyšší péči. Předpisy a nařízení pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin, alergenů či dietetických informacích. Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.
Mouka je bohužel hruběji mletá, než jsem zvyklá. Když ji přidám do standardních moučníků nebo sušenek, tak je díky tomu cítit. Taky mění strukturu těsta podobně, jako bych tam nasypala krupici.