The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g

5 hodnocení

Celé sušené chilli papričky nazývané "S4", se střední pálivostí.

Přečíst více
Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
49 Kč vč. DPH
1 633,33 Kč / kg
Grizlíci před Vámi už všechno snědli
Dočasně nedostupné
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 7:00 - 17:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně 29 Kč
K vyzvednutí zítra od 16:00
Doprava od 49 Kč (Balíkovna)
Balíkovna 49 Kč
Zásilkovna 69 Kč
PPL Parcelshop 69 Kč
GLS - výdejní místo 69 Kč
Balík Do ruky 79 Kč
PPL - Expresní doručení následující pracovní den 199 Kč
PPL 109 Kč
GLS - doručení na adresu 89 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 99 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 89 Kč
Expediční sklad Olomouc 29 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna 29 Kč
Individuální přeprava 999 Kč
Dobírka 49 - 50 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g

Čerstvé je na trhu nejčastěji najdete pod označením "S-4", sušené potom jako "S-334". Obecně se jim říká Guntum Sannam. Spadají totiž do skupiny červených indických papriček Guntur chilli (nazvané podle stejnojmenného regionu v provincii Andhra Pradesh, kde se pěstují), která zahrnuje více kultivarů červených papriček podobně výrazné chuti i pálivosti (například S17 Teja, 273 chilli a další). Slovo "sannam" znamená "dlouhý" nebo také "tenký".

Využití: Indické papričky Guntur Sannam jsou nepostradatelnou součástí mnoha tradičních asijských jídel. Oblíbené jsou především v indické, thajské a čínské kuchyni. Určitě doporučujeme po vzoru místních kuchařů přidat plátky těchto chilli papriček do rýže. Skvěle vyniknou v kari, asijských masových a zeleninových pánvích, v polévkách nebo v dušených masových pokrmech. Celé sušené papričky Guntur Sannam je pro jejich další zpracování a zvýraznění chuti nejlepší krátce orestovat na mírně zahřáté pánvi (cca 20–30 sekund) a rehydratovat namočením do horké vody asi na 20 minut. Takto upravené je můžete snadno rozmačkat nebo rozmixovat a použít jako základ pro výrobu pálivé omáčky nebo salsy.

Pálivost: cca 30 000–50 000 SHU

Země původu

Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 5 uživatelů
5
4
3
2
1
Průměrné hodnocení
5
hodnotilo 5 uživatelů
5
4
3
2
1
15.08.2021

24.01.2021

23.10.2020

05.07.2020

24.05.2020

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky