PROBIO Krupice špaldová celozrnná BIO 400 g

45 hodnocení

Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.

Přečíst více
Bio
Vegan
Bez přidaného cukru
Bez éček
Bez palmového oleje
46 Kč vč. DPH
115 Kč / kg
ks
Skladem
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 7:00 - 17:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně 29 Kč
K vyzvednutí dnes od 16:00
Doprava od 49 Kč (Balíkovna)
Může být u vás 4. dubna
Balíkovna 49 Kč
Zásilkovna 69 Kč
PPL Parcelshop 69 Kč
GLS - výdejní místo 69 Kč
Balík Do ruky 79 Kč
PPL - Expresní doručení následující pracovní den 199 Kč
PPL 109 Kč
GLS - doručení na adresu 89 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 99 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 89 Kč
Expediční sklad Olomouc 29 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna 29 Kč
Individuální přeprava 999 Kč
Dobírka 49 - 50 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

PROBIO Krupice špaldová celozrnná BIO 400 g

  • Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - krupice
  • Složení: Celozrnná špaldová krupice* 100%
  • *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
  • Skladování: Skladujte v suchu a temnu. 
  • Balení: PP obal

Vlastnosti a výhody: Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a moukou je rozdíl pouze v hrubosti mletí. Hrubá mouka je o něco jemněji namletá krupice. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

Když jídlo připravíte z celozrnné krupice, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná krupice krásně voní i dobře chutná.

Využití:

  • kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši
  • zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek
  • knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh
  • nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem
Průměrné hodnocení
4.84
hodnotilo 45 uživatelů
5
4
3
2
1
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 1 576 kJ / 372 kcal
Tuky: 1,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 73,2 g
z toho cukry: 1,5 g
Bílkoviny: 13,1 g
Vláknina: 5,8 g
Sůl: 0,003 g
Průměrné hodnocení
4.84
hodnotilo 45 uživatelů
5
4
3
2
1
16.09.2022

Používám na dětskou kaši. Kupuji opakovaně.

22.07.2021

Skvělá zdravější varianta na přípravu krupicové kaše. Snadná příprava. Spolojenost.

08.05.2021

Výborná, kupujem pravidelne

09.04.2021

Max. spokojnosť.

09.04.2021

Max. spokojnosť.

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky