Mixit Lyofilizovaný banán 130 g

32 hodnocení

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Přečíst více
Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
182 Kč vč. DPH
1 400 Kč / kg
ks
Skladem
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 6:00 - 18:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně zdarma
K vyzvednutí dnes od 16:00
Doprava od 65 Kč (PPL Parcelshop)
Může být u vás 25. srpna
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 79 Kč
PPL Parcelshop 65 Kč
PPL 89 Kč
Balík Do ruky 89 Kč
Balík Na poštu 79 Kč
Balíkovna 69 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
PPL Parcelshop 69 Kč
Dobírka 20 - 30 Kč
Až 10% slevy pro registrované
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

Mixit Lyofilizovaný Banán - Křupavé ovoce 130g

Složení: Lyofilizovaný banán

Minimální trvanlivost: 180 dní

Země původu: Česká republikaČeská republika

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 1400.0 kJ
Tuky: 0.7 g
z toho nasycených: 0.0 g
Sacharidy: 74.0 g
z toho cukry: 64.0 g
Vláknina: 7.0 g
Bílkoviny: 4.0 g
Sůl: 0.0 g

Co je lyofilizované ovoce?

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Výhody lyofilizovaného ovoce:

  • zachování chutí
  • zachování vůně
  • zachování přírodní přirozené barvy
  • zachování struktury
  • zachování nutričních hodnot a vitamínů
  • zachování živin a minerálů
  • zachování energetické hodnoty
  • neplatíte hmotnost vody
  • 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu
  • dlouhá trvanlivost při správném skladování

Proces lyofilizace:

  1. předčištění a kontrola kvality
  2. rychlé zmrazení při teplotě, která odpovídá přesnému kritickému bodu - při tomto procesu nedochází k vytvoření ledových krystalů, které porušují buněčné stěny ovoce, čímž ničí nutriční obsah, strukturu, chuť, vůni a barvu.
  3. první pomalé sušení ve vakuu - odstraní 95% vody a mimo jiné dochází i k odstranění kyseliny octové a alkoholu, jsou-li v čerstvém ovoci obsaženy.
  4. druhé sušení - postupné zvyšování teploty a snižování vakua.
  5. výsledkem je křehký, vysušený produkt s vlastnostmi čerstvého ovoce.
Průměrné hodnocení
4,84
hodnotilo 32 uživatelů
5
4
3
2
1
Průměrné hodnocení
4,84
hodnotilo 32 uživatelů
5
4
3
2
1
16.05.2021

Výborný!!!!!

02.04.2021

Vynikající

08.01.2021

Uzasne ovocie do ranajkovej kase alebo jogurtu.

24.05.2020

Skvělé mlsání

Načítání produktů
© 2014–2022 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo FEO

Jsem zde nový/á

ZÍSKÁTE VÝHODY

Až 10% slevy na každý nákup
Čím víc nakoupíte, tím větší slevu na všechny nákupy dostanete.
Dárky k narozeninám
Každý rok Vás potěší narozeninové slevy či poukázy na chutná překvapení.
Větší nákupy e-stravenkami
Nastřádáte si libovolný počet bodů na účet a zaplatíte jimi i větší nákupy.
Přehled o akcích a soutěžích
Už vám neutečou speciální akce a navíc získáte zdravou inspiraci do e-mailu.
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky