Mixit Lyofilizované maliny 70 g

39 hodnocení

Také s radostí otrháváte náhodný malinový keř abyste zjistili, že to nevyjde ani na pěknou hrst? Tak teď máte možnost se nabažit dosyta!

Přečíst více
Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
222 Kč vč. DPH
3 171,43 Kč / kg
ks
Skladem
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 6:00 - 18:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně zdarma
K vyzvednutí zítra od 16:00
Doprava od 65 Kč (PPL Parcelshop )
Může být u vás 10. října
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 79 Kč
PPL Parcelshop 65 Kč
PPL 89 Kč
Balík Do ruky 89 Kč
Balík Na poštu 79 Kč
Balíkovna 69 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
PPL Parcelshop 69 Kč
Dobírka 20 - 30 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

Mixit Lyofilizované maliny - Křupavé ovoce 70 g

Složení: Lyofilizované maliny

Minimální trvanlivost: 180 dní

Země původu: Česká republikaČeská republika

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 900.0 kJ
Tuky: 1.9 g
z toho nasycených: 0.1 g
Sacharidy: 30.0 g
z toho cukry: 30.0 g
Vláknina: 29.0 g
Bílkoviny: 8.0 g
Sůl: 0.0 g

Co je lyofilizované ovoce?

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Výhody lyofilizovaného ovoce:

  • zachování chutí
  • zachování vůně
  • zachování přírodní přirozené barvy
  • zachování struktury
  • zachování nutričních hodnot a vitamínů
  • zachování živin a minerálů
  • zachování energetické hodnoty
  • neplatíte hmotnost vody
  • 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu
  • dlouhá trvanlivost při správném skladování

Proces lyofilizace:

  1. předčištění a kontrola kvality
  2. rychlé zmrazení při teplotě, která odpovídá přesnému kritickému bodu - při tomto procesu nedochází k vytvoření ledových krystalů, které porušují buněčné stěny ovoce, čímž ničí nutriční obsah, strukturu, chuť, vůni a barvu.
  3. první pomalé sušení ve vakuu - odstraní 95% vody a mimo jiné dochází i k odstranění kyseliny octové a alkoholu, jsou-li v čerstvém ovoci obsaženy.
  4. druhé sušení - postupné zvyšování teploty a snižování vakua.
  5. výsledkem je křehký, vysušený produkt s vlastnostmi čerstvého ovoce.
Průměrné hodnocení
4,97
hodnotilo 39 uživatelů
5
4
3
2
1
Průměrné hodnocení
4,97
hodnotilo 39 uživatelů
5
4
3
2
1
06.03.2021

Fantastický

31.05.2020

Perfektní balení a plná chuť

Načítání produktů
© 2014–2022 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky