Mixit Lyofilizované jahody 50 g

47 hodnocení

Mrazem sušené jahody jsou tutovka, pokud Vás již omrzely sladkosti a ve vaší samoobsluze balancují mezi zelenými a přezrálými.

Přečíst více
Vegan
Bez lepku
Bez přidaného cukru
Bez éček
141 Kč vč. DPH
2 820 Kč / kg
Grizlíci před Vámi už všechno snědli
Dočasně nedostupné
Zákaznická linka a pomoc s nákupem
725 473 077 (Po-Pá 6:00 - 18:00)
Doprava a platba
Odběr na prodejně zdarma
Doprava od 69 Kč (Zásilkovna )
Zásilkovna 69 Kč
Zásilkovna - doručení na adresu 79 Kč
Balík Do ruky 89 Kč
Balík Na poštu 79 Kč
Balíkovna 69 Kč
PPL Parcelshop 69 Kč
PPL 89 Kč
Expediční sklad Olomouc ZDARMA
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna ZDARMA
Dobírka 20 - 30 Kč
Premium výhody
pro věrné zákazníky
Dárky a vzorky k nákupu zdarma
Přes 4 000 výdejních míst po celé ČR
ECO zabalení vašich zásilek

Mixit Lyofilizované jahody - Křupavé ovoce 50 g

Složení: Lyofilizované jahody

Minimální trvanlivost: 180 dní

Země původu: Česká republikaČeská republika


Co je lyofilizované ovoce?

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Výhody lyofilizovaného ovoce:

  • zachování chutí
  • zachování vůně
  • zachování přírodní přirozené barvy
  • zachování struktury
  • zachování nutričních hodnot a vitamínů
  • zachování živin a minerálů
  • zachování energetické hodnoty
  • neplatíte hmotnost vody
  • 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu
  • dlouhá trvanlivost při správném skladování

Proces lyofilizace:

  1. předčištění a kontrola kvality
  2. rychlé zmrazení při teplotě, která odpovídá přesnému kritickému bodu - při tomto procesu nedochází k vytvoření ledových krystalů, které porušují buněčné stěny ovoce, čímž ničí nutriční obsah, strukturu, chuť, vůni a barvu.
  3. první pomalé sušení ve vakuu - odstraní 95% vody a mimo jiné dochází i k odstranění kyseliny octové a alkoholu, jsou-li v čerstvém ovoci obsaženy.
  4. druhé sušení - postupné zvyšování teploty a snižování vakua.
  5. výsledkem je křehký, vysušený produkt s vlastnostmi čerstvého ovoce.
Průměrné hodnocení
4,91
hodnotilo 47 uživatelů
5
4
3
2
1
Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 1200.0 kJ
Tuky: 3.7 g
z toho nasycených: 0.3 g
Sacharidy: 51.0 g
z toho cukry: 51.0 g
Vláknina: 15.0 g
Bílkoviny: 8.0 g
Sůl: 0.0 g
 
Průměrné hodnocení
4,91
hodnotilo 47 uživatelů
5
4
3
2
1
05.01.2021

vše v pořádku, pěkně zabalené

Načítání produktů
© 2014–2022 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky