Treska s pikantní restovanou červenou čočkou

A jdeme na to:

Červenou čočku namočte na 2 hodiny do vody. (Většinou se tento druh předem namáčet nemusí, ale my ji budeme dál jen restovat se zeleninou, tak aby nám změkla). 

Ve větší pánvi na troše olivového oleje zprudka orestujte na měsíčky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Jakmile se nám česnek s cibulí trochu osmaží, přidejte na kostičky nasekaný lilek a cuketu. Zprudka restujte, až ke konci na chvíli předejte napůl rozkrojená cherry rajčata a pastu z papriček Jalapeňos. Směs nakonec dosolte. 

Na další pánvi z obou stran opečte osolenou a opepřenou tresku.

Podávejte společně i s pikantní pastou Jalapeňos.

Recept od Hradeckých Delikates.

GRIZLY Čočka červená loupaná půlená 1000 g

1000 g
79 Kč
79 Kč / kg
0 ks
Skladem

GRIZLY Himálajská sůl růžová jemná 500g

500 g
29 Kč
58 Kč / kg
0 ks
Skladem

Borges Eco Natura extra panenský olivový olej BIO 500 ml

500 ml
249 Kč
498 Kč / l
0 ks
Skladem

GRIZLY Pepř čtyřbarevný drcený 50 g

50 g
49 Kč
Dočasně nedostupné

Vaše komentáře a doporučení

K tomuto článku nebyly přidány žádné recenze

Načítání produktů
© 2014–2024 GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena | Zásady cookies
Vytvořilo

Jsem zde nový/á

S Premium získáte:

Ikonka visačky

Výhodnější ceny

U vybraných TOP produktů

Ikonka náklaďáku

Doprava zdarma

Již od 999 Kč

Ikonka dárku

VIP výhody

Garance 100% spokojenosti

Chci se stát prémium
Oslovení

Děkujeme, že s námi chcete jít zdravou cestou životem!

Prosíme, potvrďte svou registraci kliknutím na odkaz, který vám přijde na zadanou e-mailovou adresu.

Potvrzením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

z Kliknutím na "Vytvořit účet" souhlasíte s Ochrana soukromí a se Smluvní podmínky.
Chráněno službou reCaptcha od Google | Ochrana soukromí | Smluvní podmínky