Využijte slevový kód: ORISEK20 a získejte 20% SLEVU na GRIZLY ořechové krémy
GRIZLY Červené zelí BIO semínka na klíčení 250 g
Semínka červeného zelí jsou nádhernou ozdobou pokrmů plnou zdraví prospěšných látek, jako jsou vitamíny, minerální látky, enzymy a vláknina.
Balíkovna | 69 Kč |
---|---|
Balíkovna | 60 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
Zásilkovna - doručení na adresu | 79 Kč |
PPL Parcelshop | 65 Kč |
Balík Do ruky | 89 Kč |
Balík Na poštu | 69 Kč |
PPL | 99 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Výdejní místo Olomouc - Grizly prodejna | 29 Kč |
Individuální přeprava | 999 Kč |
Dobírka | 30 - 49 Kč |
pro věrné zákazníky
GRIZLY Červené zelí BIO semínka na klíčení 250 g
- Administrativní zařazení: Semena na klíčení
- Složení: Červené zelí* 100 %
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Země původu: Itálie
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Semínka červeného zelí jsou zdrojem celé řady vitamínů (C, E, K a B, betakaroten) a minerálních látek (vápník, železo, jód, hořčík, fosfor, draslík, zinek, molybden). Červené zelí je obzvláště bohaté na vlákninu, která je důležitá pro zdraví střev a tím pádem působí na celkovou imunitu. Klíčky obohatí každý jídelníček o vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny a enzymy. Kromě toho jsou velmi chutnou záležitostí, která svou krásnou červeno zelenou barvou dozdobí jakýkoliv pokrm.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Klíčením v semínkách aktivujeme enzymy, díky kterým jsou klíčky lehce stravitelné. V zrnech navíc během procesu klíčení roste množství esenciálních aminokyselin a mnohonásobně stoupá obsah vitamínů a minerálních látek.
Použití: Naklíčená semínka červeného zelí můžete přidávat do salátů, těstovin, vychladlých polévek, na namazané pečivo nebo při přípravě zeleninových smoothie.
Návod k přípravě: Semínka po dobu 8-12 hodin namáčejte ve vodě (nejlépe filtrované bez chlóru). V klíčící nádobě nechejte semínka klíčit 4-6 dní. Během klíčení semínka 2-3 x denně proplachujte. Plně naklíčená semínka připravená ke konzumaci měří 2,5-5 cm. Ideální teplota pro celý proces je 20 °C.
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích věnujeme nejvyšší péči. Předpisy a nařízení pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin, alergenů či dietetických informacích. Před použitím výrobku doporučujeme přečíst etiketu.