
Banán s mandlovým krémem
Další zajímavá inspirace na sladkou snídaní je tu! Banán s mandlovým krémem, kokosem a mandlemi se hodí kdykoli dostanete chuť zdravě…
Ochutnejte naše poctivé jemně mleté 100% mandlové máslo. Mandle si sami nasucho pražíme horkým vzduchem, aby se do nich nedostávaly žádné další příměsi, meleme je do té nejjemnější konzistence a s láskou výsledným krémem plníme krásné dózy.
Balík Do ruky | 79 Kč |
---|---|
Balík Na poštu | 69 Kč |
Balíkovna | 59 Kč |
Zásilkovna | 59 Kč |
PPL | 79 Kč |
Výdejní místa GRIZLY | 20 Kč |
Expediční sklad Olomouc | ZDARMA |
Dobírka | 20 - 50 Kč |
Mandlové máslo je namleté a našlehané do lahodné jemné konzistence. Másla jsou vyráběna pravidelně v malých sériích a díky tomu zaručujeme výjimečnou kvalitu a čerstvost u každého kusu.
Mandlové máslo je přírodní zdroj bílkovin, ve 100 g najdeme až 21 g, který současně obsahuje pouze 21 g sacharidů. Možná Vás překvapí, že v něm najdete až 53 g tuku! Nemáte se ale čeho bát, obsahuje totiž převážně tuky zdravé. Mono a polynenasycené tuky v mandlovém másle podporují zdravé srdce. Mandlový krém může sloužit jako skvělá zdravá svačinka pro všechny, kdo chtějí obohatit svůj jídelníček o přírodní potravinu s vysokým zdrojem energie, vitamínu E a hořčíku.
Je mandlové máslo zdravé? Ano, je z ořechových másel nejzdravější. Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je mandlové máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je mandlové máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.
K čemu mandlové máslo užívat? Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových, nebo do smoothie. Můžete ho využít na dochucení potravin, získáte tím lahodnou ořechovou příchuť a zároveň všechny nutriční benefity.Mandlový krém si oblíbíte v kuchyni, dá se totiž mimo jiné využít na pečení. Sportovci budou nadšení z možnosti přimíchat si nutričně bohatou ořechovou pastu do tvarohu. Další způsoby využití jsou zamíchání do vloček nebo namazání na ovoce (například na měsíčky jablek nebo banánem).
Jak Mandlové máslo skladovat? Po otevření skladujte nejlépe v lednici nebo na tmavém místě při teplotě okolo 20°.
Nutriční hodnoty / 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2504 kJ / 598 kcal |
Tuky: | 52,5 g |
z toho nasycených: | 4,1 g |
Sacharidy: | 21 g |
z toho cukry: | 4,9 g |
Vláknina: | 10,9 g |
Bílkoviny: | 21 g |
Sůl: | 0 g |
Skvělá chuť i konzistence. Dobré jak na sladkou tak slanou kuchyni.
vynkající
Výborný
výborné
Top
Další zajímavá inspirace na sladkou snídaní je tu! Banán s mandlovým krémem, kokosem a mandlemi se hodí kdykoli dostanete chuť zdravě…
Tato kaše je pro milovníky teplých sladkých snídaní, jako dělaná. A jdeme na to: Jáhly uvařte dle návodu výrobce. …
Tapioková mouka se získává z kořene manioky a je velice zdravá. Takže z těchto lívanců nemusíte mít výčitky a určitě si na nich…