+420 725 473 077 (Provozní doba: 7:00 - 15:30) info@grizly.cz Holická 49a, Olomouc Aktuální dodací lhůta: 5 dnů, v případě urgence nás kontaktujte.
Úvod > Zdravé potraviny > Mouky > Ječná mouka > Bioharmonie Celozrnná mouka ječná (jemně mletá)

Celozrnná mouka ječná (jemně mletá) 1000g

Ječná mouka Bioharmonie Celozrnná mouka ječná (jemně mletá) novinka

Bioharmonie Celozrnná mouka ječná (jemně mletá) - Ječnou mouku lze použít na vaření a pečení ve formě příměsi (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a těsta, do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů.


Značka: Bioharmonie
Kód zboží: 102007
Dostupnost: skladem
Původní cena: 46 Kč
Tvoje cena: 39 Kč
Počet kusů: 
Doporučit známému Vytisknout
Vaše jméno a příjmení: *
Váš e-mail: *
E-mail Vašeho známého: *


Bioharmonie Celozrnná mouka ječná (jemně mletá) 1000g

Ječnou mouku lze použít na vaření a pečení ve formě příměsi (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a těsta, do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů. Zvyšuje vláčnost těst.

Složení: celozrnná mouka ječná BIO

Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%

Výživové údaje na 100 g: kJ1580/kcal 374; tuky 2,1g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g; sacharidy 73g; z toho cukry 0,8g; bílkoviny 10g; vláknina 10g; sůl ‹0,01g


Bylinkové krekry s Cottage sýrem

Ječné krekry s bylinkami

Ingredience: 2 hrnky Celozrnné ječné mouky BIOHARMONIE, 3 lžičky kypřicího prášku, 1 lžička soli, 1 lžička sušených bylinek (oregano, tymián, bazalka,rozmarýn), 1 hrnek sýru cottage, 3 lžíce mléka, 1/3 hrnku rostlinného oleje, vaječný žloutek na potírání při pečení.

Ve středně velké míse smíchejte ječnou mouku, kypřicí prášek, sůl a bylinky. V jiné míse rozmíchejte společně sýr s mlékem a olejem. Poté smíchejte obě směsi dohromady. Na pomoučněném vále vypracujte rukama hladké pevné těsto. Z těsta vyválejte tenký plát a přeneste na plech s pečícím papírem, nožem nebo rádýlkem rozkrájejte na sušenky a částečně je od sebe oddělte, aby se během pečení nespekly dohromady. Každou sušenky potřete rozšlehaným žloutkem a případně ještě lehce posypte bylinkami nebo petrželkou, případně sezamovými semínky.

Pečte asi 30 min při teplotě 200 °C dokud nezískají hnědavou barvu.



Najdete nás na sociálních sítích
Používáme výdejní síť zasilkovna.cz
Jsme členem APEK
Používáme platební systém

Podporované druhy platebních karet
Visa Visa  Electron Mastercard Mastercard Electronic Maestro
Copyright© GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena Mapa stránek | Zajímavé odkazy