Úvod > Zdravé potraviny > Ořechová másla > Grizly ořechová másla > GRIZLY 100% Kešu máslo jemné

100% Kešu máslo jemné 300g

Grizly ořechová másla GRIZLY 100% Kešu máslo jemné novinka

Vyzkoušejte 100% Kešu máslo namleté do lahodné jemné konzistence od značky GRIZLY. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu našeho kešu másla.

Značka: GRIZLY
Kód zboží: GKMs-300-NOVE
Dostupnost: skladem
Původní cena: 249 Kč
Tvoje cena: 199 Kč
Počet kusů: 
Doporučit známému Vytisknout
Vaše jméno a příjmení: *
Váš e-mail: *
E-mail Vašeho známého: *


GRIZLY 100% Kešu máslo jemné 300 g

Kešu máslo ve skleněném obalu namleté do lahodné jemné konzistence. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu našeho kešu másla.

  • je přírodní zdroj bílkovin - až 15,3 g bílkovin ve 100 g
  • obsahuje necelých 32,7 g sacharidů
  • dále obsahuje 46,3 g zdravých tuků
  • mono a polynenasycené tuky v kešu másle podporují zdravé srdce
  • skvělá svačinka i pro ty z vás, co upřednostňují přírodní výživu
  • je výborným zdrojem hořčíku.
  • stoprocentně přírodní, bez přidané soli, cukru a olejů
  • smooth - jemné - jemně namleté
  • trvanlivost po otevření 4 měsíce

Je kešu máslo zdravé?

Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy.

Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je kešu máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však kešu máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.

K čemu kešu máslo užívat?

Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových koktejlů, skvělé dochucení se kterým získáte lahodnou ořechovou příchuť + všechny nutriční benefity. Dámy si oblíbí toto ořechové máslo v kuchyni. Pánové zase budou nadšení při smíchání s tvarohem.

Další způsob je zamíchání do vloček. Výborně chutná i s ovocem například s měsíčky jablek nebo banánem.

Kešu máslo je jak vysokým zdrojem bílkovin, tak velmi hutným zdrojem kalorií pro doplnění vaší vysokokalorické stravy.

Jak kešu máslo skladovat?

Před jeho otevřením je doba trvanlivosti vždy okolo čtyř měsíců od zakoupení. Po otevření skladujte nejlépe v lednici nebo tmavé místnosti okolo 20 stupňů.

Složení: 100% kešu

Nutriční hodnoty

100g

20g

Energetická hodnota

574 kcal / 2403 kJ

115 kcal / 481 kJ

Bílkoviny

15,3 g

3 g

Sacharidy

32,7 g

6,5 g

Tuky

46,3 g

9,3 g

- z toho nasycené

9,1 g

1,8 g

Vláknina

3 g

0,6 g

Dávka 2 lžičky (20g) – dávek v balení: 20

Minimální trvanlivost: uvedena na spodní straně obalu 

Upozornění: skladujte při teplotě 18-26°C. Spotřebujte do 4 měsíců po otevření. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.

Užívání: samostatně nebo s ovocem, pečivem či sladkým. Možné používat při pečení.



Najdete nás na sociálních sítích
Používáme výdejní síť Uloženka.cz
Používáme platební systém

Podporované druhy platebních karet
Visa Visa  Electron Mastercard Mastercard Electronic Maestro
Copyright© GRIZLY.cz - Všechna práva vyhrazena Mapa stránek | Zajímavé odkazy